Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Skip

C-1000 med nypon

90 tab

Skip | C-1000 med nypon

99,00 kr

Rek. pris 139,00 kr

I Lager
SKU
21102_NKPG

Jämför pris: 1,10 kr/Tabletter

 • Fraktfritt över 99 kr
 • Lägst pris
 • Svensk fabrik
90 tab
  C-vitamin behövs för att kollagen skall bildas, kollagen är det som bygger upp vår stödjevävnad. Kollagenbildningen har betydelse för en rad funktioner i kroppen, blodkärl, benstomme och hudens normala funktion.
  C-vitamin har även en viktig funktion för upptaget av järn. Kroppen har svårt att tillgodogöra sig järn ur maten men tillsammans med C-vitamin kan upptaget förbättras.
  C-vitamin är mest känd för sin viktiga uppgift att bidra till immunsystemets normala funktion. Med ett väl fungerande immunförsvar blir du mer motståndskraftigt mot sjukdomar som exempelvis förkylning.
  Varje dag påverkas kroppen av oxidativ stress genom yttre faktorer och vårt egna försvar bryts ned med tiden. I perioder när vi utsätts mycket för stress ökar även den negativa påverkan utifrån och då kan det vara bra att öka intaget av antioxidanter. C-vitamin är även en kraftfull antioxidant, vilka motverkar de fria radikaler som bryter ned kroppen.
  Vitamin C minskar även trötthet och utmattning.
  Nyponpulver innehåller rikligt med C-vitamin. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Nypon är mycket rik på vitamin C. 100 gram nypon innehåller 270 mg vitamin C i jämförelse med 100 gram apelsin som innehåller 53 mg.

Ingredienser

Askorbinsyra, Fyllnadsmedel (Mikrostallinsk cellulosa, Stearinsyra), Nyponpulver, Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyra, Talk).

Näringsvärde

  Per tablett % DRI
C-vitamin 1000 mg 1250%
Nyponpulver 100 mg **

Dosering och användning

1 tablett per dag i samband med måltid
Skriv din egen recension
Du recenserar:Skip | C-1000 med nypon
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.