Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Immitec

Oxytarm

120 tab

Oxytarm

Kampanjpris

209,25 kr

Ordinarie pris

279,00 kr

Rek. pris 298,00 kr

Ej i lager
SKU
524397NKPG

Jämför pris: 1,74 kr/Tabletter

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
120 tab
- Minskad trötthet och utmattning
- Normal energiomsättning
    Ett välfungerande mag- och tarmsystem är A och O för välbefinnandet och för kroppens förmåga att tillgodogöra sig vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Magbesvär i form av trög, lös eller oregelbunden mage är mycket vanliga och kan förorsaka stort obehag för dem som drabbas. Vanliga orskaker till störningar i tarmfunktionen är livsstilsrelaterade med fiberfattig, socker- och fettrik kost samt för lite motion. Andra bidragande orsaker kan vara oregelbundna toalettbesök och stress. OXYTARM innehåller en kombination av magnesiumhydroxid, C-vitamin och citrusbioflavonoider. Hård och trög mage kan bero på att innehållet i tjocktarmen är för torrt. Magnesiums vattenbindande egenskaper gör att tarminnehållet får större volym och blir mjukare. Magnesium spelar roll i en rad enzymsystem, är viktigt för ämnesomsättningen, och bidrar till normal muskelfunktion. Magnesium och C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till normal energiomsättning.

Ingredienser

Magnesiumhydroxid, förtjockningsmedel (E460), askorbinsyra (C-vitamin), standardiserade bioflavonoider från citron, klumpförebyggande medel (E470b), ytbehandlingsmedel (E464, E570, E414).

Näringsvärde

per 2 tabletter
Magnesium 200 mg200 mg
Vitamin C60 mg
Citrusbioflavonoider50 mg
% av RDI*
Magnesium 200 mg80%
Vitamin C75%

Dosering och användning

2 tabletter morgon och kväll (eventuellt 4 på kvällen) i två veckor. Därefter anpassas antalet tabletter efter behov (1-4 om dagen). Tabletterna bör tas på fastande mage.
Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Oxytarm
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.