Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Ledins

B2

50 tab

Ledins | B2

Spara 9,00 kr

(12.33% lägre pris!)

64,00 kr

Rek. pris 73,00 kr

I Lager
SKU
584409NKPG

Jämför pris: 1,28 kr/Tabletter

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

B2 - Ledins

Vitamin B2 (riboflavin) har en rad betydande funktioner för kroppen. Vitaminet bidrar till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion. Vitamin B2 bidrar också till att bibehålla en normal synförmåga och att skydda cellerna från oxidativ stress. Vitaminer är essentiella, vilket betyder att de är livsnödvändiga att få i sig antingen genom mat eller kosttillskott eftersom kroppen själv inte kan producera dem. Kroppen förbrukar dessutom mer B-vitaminer om man stressar mycket, tränar hårt, ammar eller är gravid.

Fördelar:
+ Skyddar cellerna från oxidativ stress
+ Stödjer kroppens energiomsättning
+ Bibehåller en normal synförmåga och en normal hud

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Ledins grundades 1923 med egna behandlingsmetoder. Sedan blev det så att företaget började producera egenvårdsprodukter som var säkra och trygga för den moderna människan. Ledins vet vad människan behöver, och vad kroppen vill ha. Världen vi lever i förändras ständigt, men människokroppens behov förblir desamma. Med sin långa erfarenhet inom hälsokostprodukter och ett stort produktsortiment erbjuder Ledins något för alla.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, kroskarmellosnatrium, kiseldioxid, magnesiumstearat, polyvinylpyrrolidon), riboflavin.

Näringsvärde

  Per 1 tablett % av RDI
Vitamin B2 25 mg 1786%

Dosering och användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Ledins | B2
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.