Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Ester-C

Ester-C 500 mg

60 tab

Ester-C 500 mg

129,00 kr

Rek. pris 149,00 kr

I Lager
SKU
568915NKPG

Jämför pris: 2,15 kr/Tabletter

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
60 tabletter

Ester-C 500 mg

Ester-C 500 mg är en patenterad form av kalciumaskorbat som genom sin kroppsfärdiga sammansättning kan Ester-C 500 mg lätt tas upp i kroppen och frigöras långsam. Eftersom Ester-C 500 mg är syraneutralt kan även personer som inte tål C-vitamin inta dem. Ester-C 500 mg med C-vitamin bidrar till ett normalt fungerande immunsystem, även under och efter ansträngande träning. Produkten medverkar även till att skydda cellerna från oxidativ stress, normalbildning av kollagen, samt benstommens och tändernas normala funktion. Ett regelbundet intag av Ester-C 500 mg kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning och ökar kroppens upptag av järn.

Fördelar:
+ Motverkar trötthet och utmattning
+ Skyddar cellerna mot oxidativ stress
+ Bidrar till immunsystemets normala funktion

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Ester-C är ett kosttillskott som innehåller en patenterad och syraneutral form av kalciumkarbonat som genom sin kroppsfärdiga sammansättning ger snabbt och långvarigt upptag av C-vitamin.

Ingredienser

Vitamin C (kalciumaskorbat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, gummi arabicum, talk, glycerol), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror), klumpförebyggandemedel (kiseldioxid).

Näringsvärde

Per 1 tablett
C-vitamin Ester-C®500 mg

Dosering och användning

1 tablett dagligen. Sväljes med vatten.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Ester-C 500 mg
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.