Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Weleda

Almond Soothing Facial Oil

Weleda | Almond Soothing Facial Oil

Kampanjpris

126,00 kr

Ordinarie pris

168,00 kr

Rek. pris 211,00 kr

I Lager
SKU
755082NKPG
  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

Almond Ansiktsolja - Weleda

Weledas Almond Ansiktsolja består av naturliga, vårdande ämnen som tar hand om din hy på bästa sätt. När din hy är i obalans behöver något som lugnar, skyddar och hjälper till att få den i balans igen. Hyn behöver de vårdande ämnen som finns i Weledas Almond Ansiktsolja. Efter att du har masserat in oljan ger den ansiktet ett skydd samtidigt som hyn blir mjuk och balanserad igen.

Fördelar
+ Vårdar, stärker och lugnar känslig hy
+ Endast naturligt innehåll för ditt bästa
+ Ser till att huden återfår sin balans

Massera in oljan 1-2 gånger om dagen för bästa resultat. Produkten innehåller inga eteriska oljor vilket gör att även doftkänsliga personer kan använda ansiktsoljan. Almond ansiktsvård innehåller mild mandelolja, plommonkärnolja och slånblomsextrakt. Serien rekommenderas till dig som upplever att din hy är i obalans och har behov av produkter som lugnar och skyddar. Endast naturliga ingredienser, utan eteriska oljor gör det möjligt även för doftkänsliga personer att använda Almond ansiktsvård.

Weleda – naturlig hudvård när den är som bäst. Weleda är det ledande varumärket inom ekologisk och naturlig hudvård i Europa. Weledas produkter är omtyckta världen över. Med bred kunskap, stor erfarenhet och en modern syn på produktutveckling fortsätter Weleda att ta världen med storm. Weleda's produkter är certifierade enligt NaTrue och samtliga produkter är fria från djurtestning.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Almond Soothing Facial Oil
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.