Fraktfritt över 99 kr Svensk fabrik Lägst pris
Alltid fri frakt över 99 kr
  1. Hem
  2. Träning
  3. Proteinbars

Proteinbars

Välkommen till vår dedikerade kategori för proteinbars som kombinerar ekonomi med kvalitet. För dig som söker näring på språng utan att tumma på smaken, erbjuder vi ett brett sortiment av prisvärda alternativ.

Välkommen till vårt sortiment av billiga Proteinbars

I vår kategori med billiga proteinbars kombinerar vi hög kvalitet med förmånliga priser, där näring möter njutning. Här hittar du en rik samling av proteinbars som inte bara är läckra utan också erbjuder ett ekonomiskt sätt att upprätthålla en hälsosam livsstil.

Topformula Bars

Dyk in i Topformula bars, det perfekta valet för dig som söker billiga proteiner i form av utsökta och välbalanserade mellanmål. Med smaker som Chocolate Peanut Dream och Caramel Temptation, lovar vi en balans mellan prisvärdhet och smak.

Topformula Sport

För den sportiga individ som är på jakt efter de billigaste proteinbarsen, presenterar vi stolt Topformula Sport serien. Denna linje erbjuder allt från Salted Caramel till Licorice och Brownie, där varje bar är packad med protein för att ge dig den energi och återhämtning du behöver.

Hos oss hittar du alltid de senaste och mest prisvärda produkterna, med ett brett utbud av smaker att välja mellan. Oavsett om du har en dragning till det söta eller det salta, har vi ett ekonomiskt alternativ för dig. Vi ser fram emot att bli din go-to destination för billiga proteinbars, där kvalitet möter ekonomi.

Filter
Sortera på:
14 produkter
Tillagd i varukorgen