Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

Tiger Balsam

Tigerbalsam Vit

19,4 g

Tigerbalsam Vit

Spara 14,00 kr

(24.14% lägre pris!)

44,00 kr

Rek. pris 58,00 kr

I Lager
SKU
751909NKPG

Jämför pris: 0,23 kr/Stift

  • Fraktfritt
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

Tigerbalsam Vit

I Tigerbalsam Vit ingår kamfer, mentol och eteriska oljor som antas lokalt öka blodflödet och utöva en svag smärtstillande effekt. Den första känslan är en kylande effekt som följs av en värmande känsla, vilket indirekt kan avleda smärta och värk. Tigerbalsam Vit är traditionellt använt vid behandling av tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar samt lindring av besvär vid okomplicerade insektsbett. Tigerbalsam Vit kan även användas vid lindring av symtom i de övre luftvägarna vid förkylning.

Fördelar
+ Ökar blodflödet
+ Kylande effekt
+ Värmande känsla
+ Kan avleda smärta och värk
+ Kan lindra spänningshuvudvärk

Läkemedelsverket har även godkänt Tigerbalsam Vit för lindring av spänningshuvudvärk. Den Europeiska Läkemedelsmyndigheten ser positivt på pepparmyntsolja (ingår i Tigerbalsam) och dess förmåga att kunna lindra spänningshuvudvärk. Sammansättningen av Tigerbalsam Vit baseras på en formulering som använts i Asien under cirka 5000 år. Effekten av de enskilda beståndsdelarna finns dokumenterad i läkemedelshandböcker från början av 1900-talet. Tigerbalsam rekommenderas inte till barn under åtta år. Läs bipacksedeln noggrant och spara den.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Tiger Balsam utvecklades redan på 1870-talet. Då innehöll produkten tigerben, vilket ansågs lindra smärta och muskelvärk. Tiger Balsam består idag av växtbaserade ingredienser och finns i flera olika varianter.

Ingredienser

Mintolja, kajeputolja, kamfer, mentol, kryddnejlikolja, fast paraffin, gult vaselin.

Hälsoinformation

Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Dosering och användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Tigerbalsam Vit
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.