Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Topformula Sport BCAA

För dig som tränar och vill optimera ditt intag kan BCAA vara en intressanta produkt. BCAA, Branched-Chain Amino Acids, består av tre grenade aminosyror vid namn leucin, valin och isoleucin. Dessa essentiella aminosyrorna är likt de andra aminosyrorna, totalt finns det 20 stycken, byggstenarna i protein. Protein i sin tur viktigt för kroppens byggande och bevarande av muskler.
Till skillnad från protein som går via tarm och lever innan det förs vidare ut i kroppen, går de grenade aminosyrorna direkt ut i blodet. 

Om ditt mål är att bygga en stark kropp kan BCAA vara ett kosttillskott att testa. Det finns i pulverform med en mängd goda smaker, bara att blanda med vatten. Förutom BCAA är det viktigt att sova, äta ordentligt och variera sin träning. På så sätt ger du kroppen bästa möjlighet att bli starkare. 

Tips: När det är varmt kan det vara riktigt gott och skönt att frysa in BCAA blandat med vatten i glassformar. På så sätt får du ett nyttigt, stärkande och gott mellanmål, perfekt en varm dag. För godast smak, ha lite mer pulver än vanligtvis och lite mindre vatten.
Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.