Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Receptfria läkemedel

Det finns flera läkemedel som du kan köpa utan recept. Dessa kan du använda för att vårda dig själv vid olika situationer. Sedan 2009 går det att köpa receptfria läkemedel hos andra aktörer, inte bara statliga Apoteket. På denna sida kan du hitta ett stort utbud av receptfria läkemedel som hjälper dig när du lider av olika besvär. Vi erbjuder receptfria läkemedel som hjälper dig mot förkylning, när du känner dig nere, för trötthet och även för många andra symptom.

Köp receptfria läkemedel online

Om du känner dig sjuk, behöver något för huvudvärken eller vill kunna lindra dina allergisymptom, se till att du köper receptfria läkemedel som du snabbt kan få hem. Vi på Topformula har ett stort utbud av receptfria läkemedel på nätet. Vi ger dig dessutom schyssta priser och snabba leveranser. Om du beställer inom en viss tid kan vi oftast skicka ditt paket redan samma vardag. Det är alltid uppskattat att kunna få hem en beställning redan dagen efter.

Receptfri allergimedicin

Ett bra exempel på receptfria läkemedel är antihistaminer, en läkemedelsgrupp som blockerar histaminer. Det är histaminerna som gör att allergiska symptom visar sig, exempelvis klåda och snuva. Antihistaminer hjälper personer med pollenallergi och andra typer av lättare allergirelaterade problem. Du behöver inget recept från en läkare för att köpa dessa läkemedel, de finns att tillgå hos oss. Det är även möjligt att hitta naturliga receptfria läkemedel. Cynaramin är ett bra exempel. Det är ett receptfritt läkemedel som består av ett maskros- och boldoextrakt. Dessa läkeörter används i flera länder för att hjälpa magen, bland annat i Schweiz.

Receptfria läkemedel ska användas vid enklare behandlingar, oftast mot kortare åkommor. Vid allvarlig sjukdom eller större besvär, se till att besöka en läkare för att få rätt diagnos. Kolla igenom vårt utbud av läkemedel som du kan köpa utan recept och beställ det du behöver redan idag.

Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.