Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Probi

Probi Frisk

40 tuggtab

Probi Frisk

Spara 49,00 kr

(27.53% lägre pris!)

129,00 kr

Rek. pris 178,00 kr

I Lager
SKU
842534NKPG

Jämför pris: 3,23 kr/Tabletter

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
40 tab

ProbiFrisk

ProbiFrisk är framtagen för att stärka kroppens naturliga försvar. ProbiFrisk innehåller de patenterade bakteriekulturerna Lactobacillus paracasei 8700:2 och Lactobacillus plantarum HEAL 9. Bakteriekulturerna gynnar och stärker kroppens naturliga motståndskraft och försvar. ProbiFrisk är en god tuggtablett.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

I mitten på 80-talet ville forskare i Lund veta om det gick att tillföra bakterier som var av den rätta sorten, för att kunna rädda livet på patienter som var svårt sjuka. På den tiden visste man inte mycket om tarmfloran. Forskarna kom fram till att vissa bakterier som saknades hos de sjuka patienterna kunde ha en medicinsk nytta. Forskare valde ut de bakteriestammar de trodde hade bäst chans att fungera på sjuka personer, och började att utveckla en färdig produkt. Efter några år av tillverkning och patentansökningar bildades kosttillskottet Probi- varumärket.

Ingredienser

Konsistensmedel (isomalt), bakteriekultur (Lactobacillus paracasei 8700:2, Lactobacillus plantarum HEAL9), fyllnadsmedel (mikrokristallincellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), citronarom, surhetsreglerande medel (äppelsyra), vaniljarom, folsyra, vitamin D, vitamin B12.

Näringsvärde

  Per 1 tablett % av RDi
Folsyra 30 µg 15%
Vitamin D3 0,75 µg 15%
Vitamin B12 0.38 µg 15%

Dosering och användning

1 tuggtablett dagligen. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som en ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil.

Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Probi Frisk
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.