Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Priorin

Priorin

60 kap

Priorin

330,00 kr

Rek. pris 419,00 kr

I Lager
SKU
114315NKPG

Jämför pris: 5,50 kr/Kapslar

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

Priorin

Tunt hår och tillfälligt håravfall är mycket vanligt och kan bero på näringsbrist, stress, ensidig kost, hormonella förändringar eller årstidsskiftningar. Priorin består av biotin, aminosyran L-cystin, hirsextrakt och pantotensyra. Biotin har en förmåga att bidra till både normalt hår och normal hud. Cystin är en viktig byggsten i proteinet kreatin. Hirs är ett av världens äldsta sädesslag och innehåller miliacin samt fettsyror som oljesyra och linolsyra. På grund av att håret alltid har en långsam tillväxt, bör Priorin användas i minst 3 månader för att uppnå bästa resultat. Priorin kan med fördel användas under en längre period.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Priorin utvecklades i Schweiz år 1959 från ett behov av att ha hår som mår bra och som förhindrar att håret faller av i perioder. Priorin tillverkas av Bayer. Bayer vet att jordens växande befolkning behöver livskvalitet och hälsa. Bayer är ett innovationsföretag i världsklass med mer än 150 års erfarenhet. Bayer förbättrar människors liv genom att förebygga, lindra och bota sjukdomar. Företaget tror på att utforma lösningar för att hålla inför de största utmaningarna mänskligheten står inför. Att hålla en ledande position på marknaden skapar ett mervärde för kunden och medarbetarna. Bayer jobbar på att vara effektiva och flexibla i sitt framtagande av produkter.

Ingredienser

Vetegroddsolja [gluten], hirsextrakt, gelatin (från nötkreatur, halal), fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (gult bivax), Vitamin: pantotensyra ( i form av kalciumpantotenat), emulgeringsmedel ([sojalecitin]), aminosyra (cystin), stabiliseringsmedel (magnesiumoxid), färgämnen (järnoxider (brun, röd och gul), titandioxid, aromer (vanillin, acetanisol) vitamin: biotin.

Näringsvärde

Innehåll per kapsel

 
Biotin  0,1 mg
L-Cystin  3 mg
Hirsextrakt  210 mg
Pantotensyra  14 mg

Dosering och användning

Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning för säkerhets skull. Dosering: Ta 2 kapslar dagligen under 90 dagar. Kapslarna kan tas vid olika tidpunkter eller samtidigt. Där efter är 1 kapsel dagligen vanligen tillräckligt. Den rekommenderade dygnsdosen bör inte överskridas.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Priorin
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.