Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Viktminskning

Övervikt och fetma kan leda till försämrad hälsa och är riskfaktorer för bland annat hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes. Ur hälsosynpunkt är det således viktigt att hålla vikten inom rimliga gränser och det finns många naturliga vägar till att minska vikten och således riskerna för problem med hälsan. På topformula.se finns naturliga tillskott och måltidsersättare som kan hjälpa dig i rätt riktning mot en sundare kropp och livsstil.

Sänk ditt BMI

Ett BMI över 25 definieras som övervikt och över 30 som fetma. Genom att dividera kroppsvikten i kg med din längd i meter i kvadrat kan du räkna ut var på skalan du befinner dig. Om ditt BMI tyder på att du är överviktig eller till och med lider av fetma bör du se över dina vanor och kanske göra vissa förändringar för att förbättra din hälsa.

Kost och träning för viktnedgång

För att gå ner i vikt är det viktigt med sunda matvanor och varierad kost. Högt sockerintag är en stor bidragande orsak till viktuppgång men det finns även genetiska faktorer som påverkar. Människor med högre ämnesomsättning kan äta mer utan att gå upp i vikt. Fysisk aktivitet ökar ämnesomsättningen och är inte bara viktminskande utan har goda effekter på ditt fysiska och psykiska välbefinnande i allmänhet.

Vårt sortiment för att gå ner i vikt

Vi har diverse produkter för en effektiv kontroll av vikten. Våra tillskott består bland annat av kolin som bidrar till en normal fettomsättning, liksom Vitamin C som har viss effekt på ämnesomsättningen. Skip Nutrition är ett svenskt företag som utvecklar kvalitetsprodukter för viktminskning och en mer hälsosam livsstil och i vårt urval från detta varumärke finns prestationshöjande preparat i form av hälsokosttillskott och sportdrycker. Andra naturliga produkter i vårt sortiment för viktminskning innehåller hallonketon, liponsyra, äppelcidervinäger, krom och grönt kaffe.

Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.