Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Urinvägar

Urinvägsinfektion är smärtsamt och även om det ofta går över av sig självt rekommenderar vi att du tar kontakt med sjukvården, speciellt om du får feber. Det är vanligare förekommande hos kvinnor och om du är gravid är det extra viktigt att få behandling omgående. För att minska risken för urinvägsinfektion kan du till exempel dricka tranbärsjuice som har en viss försurande effekt på urinen, vilket gör att vissa bakterier inte trivs. Efter samlag är det bra att kissa för att ”spola rent” urinvägarna och en i övrigt god intimhygien minskar också risken för infektion.

Våra naturliga tillskott

I vårt sortiment finns bland annat Uva-Ört som är ett kosttillskott bestående av diverse örter med goda egenskaper. Uva-Ört har använts historiskt vid besvär med urinvägarna och verkar urindrivande samt antiseptiskt. Således har detta en positiv effekt på kroppens naturliga försvar mot urinvägsinflammation, blåskatarr och ogynnsam bakterietillväxt i allmänhet. Det kan även minska så kallad uppsvälldhet vid exempelvis menstruation. Trots att merparten av drabbade är kvinnor kan tillskottet med fördel användas även av män.

Ett annat naturläkemedel är Urilock som framställs av bladen från Angelica archangelica. Växten är vanligt förekommande i Island och har där använts för detta ändamål i över 1000 år. Topformula erbjuder även högkoncentrerat tranbärsextrakt samt Tranirin som förutom tranbär består av mjölonextraxt, som återfinns i flera naturläkemedel och har antiseptiska samt urindrivande egenskaper.

Kombinera med en sund livsstil

Våra tillskott bör kombineras med en i övrigt hälsosam livsstil och god hygien. Bra sömn, träning och varierad kost är tre nyckelspelare för att bibehålla ett starkt immunförsvar som skyddar dig mot ovälkomna bakterier och diverse infektioner. Dessutom är vätskeintaget viktigt för kroppens generella balans, samt kontinuerlig tömning av blåsan, vilket har en renande effekt i urinvägarna.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.