Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Nedstämdhet & Lindrig oro

Nedstämdhet är en naturlig del av livet och ibland ett sätt att reflektera och utvärdera vårt liv för att göra positiva förändringar. Det kan finnas oändligt många anledningar till vi känner nedstämdhet och oro och många av dessa kan vi göra någonting åt. Vi vill dock påpeka våra olikheter och att det inte finns några självklara recept som passar alla individer. En del kvinnor drabbas av nedstämdhet varje månad på grund av hormonella orsaker som har med menstruationscykeln att göra och i andra fall beror problemen på att någonting jobbigt eller sorgligt händer i livet. Vad nedstämdheten eller oron än beror på kan de flesta av oss på ett eller annat sätt relatera och för att vända situationen åt rätt håll finns flera olika vägar att gå. Långvarig nedstämdhet kan leda till depression och ångest, vilket behandlas av psykologer med terapeutiska medel.

Må bättre med motion

Det finns tydliga bevis på att fysisk aktivitet har positiv effekt på vårt välmående generellt. Du ökar ämnesomsättningen liksom utsöndringen av endorfiner vilket ger oss känslor av lycka. Dessutom upplever många träningen som ett meditativt stadie där vi samlar våra tankar och kan slappna av bättre. Den efterföljande tröttheten och lugnet förbättrar ofta sömnen, vilket också hjälper oss att må bättre psykiskt.

Växter som lugnar

Vi har ett noga utvalt sortiment med naturliga tillskott som kan hjälpa oss att slappna av och lindra oro respektive nedstämdhet. Några av de vanligaste förekommande är johannesört, kamomill, citronmeliss, rosenrot och magnolia. Vissa av dessa växtextrakt kan bidra till en bättre sömn medan andra har visats vara muskelavslappnande. Dessa kan även kombineras med aminosyran, L-teanin, som har goda effekter på det allmänna välbefinnandet, såsom koncentrationsförmågan samt immunförsvaret.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.