Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Insomningsbesvär

Sömn, kost och träning. Du har hört det förut och det är svårt att ifrågasätta. Dessa tre grundpelare är förutsättningar för en sund och hälsosam livsstil. Tillsammans bildar de en oslagbar kombination för att stå emot diverse kroppsliga åkommor. Det har det visat sig att stress kan kopplas till de flesta symtomen och vara en stark bidragande faktor även till allvarliga sjukdomar. Att äta nyttigt i lagom mängd, sova gott om nätterna och hålla kroppen i trim håller dina stressnivåer nere och således immunförsvaret i bra form. Självklart finns det ändå risk för att bli sjuk ibland, men med en sund livsstil är chansen att bli frisk snabbt betydligt större.

Få bättre sömn

Om du är orolig eller stressad kan detta ha negativ effekt på sömnen. Ett för högt socker- eller koffeinintag kan också påverka sömnen negativt. Att ligga vaken och vrida och vända på sig timme efter timme har vi alla någon gång erfarit, men när det blir mer regel än undantag är det dags att göra någonting åt saken. Sömnbrist leder till ökad stress och om du inte tar itu med problemet i god tid riskerar du att hamna i en negativ spiral med ökad stress och större insomningsbesvär. Fasta rutiner med träning och måltider på specifika tidpunkter ger ofta en positiv effekt på besvären.

Somna lättare – slipp insomningsbesvär

Vi har valt ut några naturprodukter som har visat sig göra det något lättare att somna samt sova gott om nätterna. Dessa ersätter inte tidigare nämnda faktorer utan bör kombineras med träning och ett komplett kostintag för att göra dem rättvisa. I sortimentet hittar du L-Teanin som innehåller ett högkoncentrerat extrakt av grönt te, och som vi rekommenderar innan du ska gå och lägga dig. Detta kan du även kombinera med magnolia i högkoncentrat, för ökad effekt. Melissa Dream består av extrakt från citronmeliss, kamomill, grönt te, B-vitaminer och magnesium och är ett populärt kosttillskott mot insomningsbesvär.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.