Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Förkylning

Förkylning är den vanligaste anledningen till feber, snuva och täppt näsa. Den kan vara olika kraftig och beror alltid på en virusinfektion, antingen i halsen, bihålorna eller i luftvägarna. Hosta och halsont är två vanliga symptom som brukar vara en indikation på att du har drabbats av förkylning. Ofta dyker den upp när ditt immunförsvar är nedsatt och ibland kan en förkylning vara en långdragen och jobbig historia.

Hjälp ditt immunförsvar

Det är vanligt att drabbas av förkylningar som gravid, eftersom hormonerna sätter immunförsvaret ur spel. Annars kan faktorer som sömnbrist, dålig kost och stress öka riskerna för att virusen får sitt fäste. Självklart kan även slumpen avgöra och om du vistas i en miljö där många personer samsas om en begränsad yta är smittorisken större. Därför är det vanligt att flera på arbetsplatsen eller i skolan blir förkylda ungefär samtidigt.

Om du har en förkylning som inte går över bör du söka hjälp hos vården, speciellt eftersom symptomen till viss del liknar dem för covid-19. Därför är det också extra viktigt att stanna hemma om du blir förkyld, då det kan vara svårt att veta vilket virus du är smittad av.

Huskur mot förkylning

På topformula.se hittar du produkter som kan hjälpa dig mot vägen att bli kvitt förkylningssymptomen, framför allt hostan och nästäppan. En populär huskur är varmt honungsvatten med ingefära och citron, och förutom att lindra smärtor i halsen är det ett behagligt sätt att få i sig vätska i allmänhet, vilket är extra viktigt vid förkylning.

I vårt sortiment finns flera växtbaserade naturläkemedel som kan hjälpa dig som är förkyld, samt fungera i förebyggande syfte. C-vitamin, vitlök, Kan Jang och diverse örter har vissa antiinflammatoriska egenskaper och kan vara ett bra tillskott för att ge ditt immunförsvar en extra skjuts för att ta hand om viruset. Våra produkter bör kombineras med vila och lugn och ro, vilket är ett första viktigt steg mot att bli frisk från en förkylning.

Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Allmyn
  Acrilex | Allmyn, 24 kapslar Allmyn, 24 kapslar
  24 kap
  109,00 kr
  Rek. pris 136,00 kr
 2. Salus
  Alpenkraft Örtkarameller Alpenkraft Örtkarameller
  75 g
  26,00 kr
  Rek. pris 38,00 kr
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.