Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Hud & Hår

Din hud och ditt hår speglar hur din kropp och sinne egentligen mår. Därför ska du vara observant på hur din hud och ditt hår mår. Stress, dålig kost, psykisk ohälsa, och inte tillräckligt med motion är några faktorer som kan lämna sina spår på din hud och ditt hår. Det finns flera anledningar till varför hud och hår kan behöva extra omtanke.

I hud & hår-kategorin hittar du fantastiska produkter och tillskott som kan hjälpa dig som misstänker att du har brist på något ämne eller om du bara vill bibehålla ett vackert, friskt och starkt hår. Här finns noggrant utvalda produkter för varje hår- och hudtyp.

Ekologiska hudprodukter

Här hittar du också ekologiska hudprodukter och naturliga hudprodukter. Du finner flera välkända märken som Weleda, Gaia och Nonique med flera. Känns ditt ansikte torrt så är ansiktskrämen Extreme Energy Face Cream från Nonique en räddare. Denna kräm återfuktar din hud på djupet och ser till att den hålls mjuk. Det bästa av allt är att Noniques produkter är ekologiskt certifierade och veganska vilket är ett stort plus för både miljö och människa.

Naturliga hårprodukter

Upplever du att ditt hår är slitet, skadat och behöver vård? Vi har naturliga och ekologiska hårprodukter som kan göra underverk för ditt hår. Ekologisk hårvård är bra utifrån ett miljöperspektiv och är även skonsamt mot huden i hårbotten. Oavsett hur ditt hår mår, vilken hårtyp du har, om du har kort eller långt, rakt eller lockigt, naturligt eller färgat så kommer du hitta rätt hårprodukt här till just ditt hår. Här hittar du schampon, balsam, vårdande inpackningar och lyxiga hårkurer som passar hela familjen.

Hitta naturliga hårprodukter här

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-35 av 143

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-35 av 143

Sida
Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.