Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

A.Vogel

Hypermin

60 tab

A. Vogel | Hypermin

Spara 0,00 kr

(0.00% lägre pris!)

171,00 kr

I Lager
SKU
518928NKPG

Jämför pris: 2,85 kr/Tabletter

 • Fraktfritt
 • Lägst pris
 • Svensk fabrik
60 tabletter
  Att ha känslor som nedstämdhet, oro och sorg är en del av livet. Men har det pågått alltför länge och börjat påverka sömn, arbete och privatliv, då är det dags att bryta beteendet. Hypermin är ekologiskt odlad Johannesört (Hypericum perforatum) framställd i praktisk tablettform och kan användas vid lätt nedstämdhet och lindrig oro.
  Det är en naturlig del av livet att känna sorg, oro eller nedstämdhet. Känslostämningarna kan bero på mycket. Oro över ekonomin, sorg över att en vän gått bort eller att en relation har tagit slut.
  Den som känt sig ledsen en längre tid får kanske problem med sömnen och faller in i dåliga vanor som att äta sämre och bli mer passiv. Men det kan också vara tvärtom: felaktig kost, för lite sömn, brist på motion och glädje i livet orsakar till slut nedstämdhet och inre oro. Oavsett vad som är orsaken till att du inte mår bra så är det dags att bryta det negativa beteendet, men ibland är det inte så lätt att "ta sig i kragen" och göra något. Då kan Hypermin vara den hjälp på traven du behöver. Hypermin är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid lindrig oro och lätt nedstämdhet.
  Hypermin är extrakt av Johannesört i tablettform. Växten med de gula blommorna är ekologiskt odlad, färskt extraherad och en av våra mest väldokumenterade medicinalväxter.
Du tar en tablett tre gånger om dagen och om du inte känner dig bättre efter två veckor eller om ditt tillstånd blivit sämre så ska du kontakta läkare.
  Produkten är kvalitetsgranskad av Läkemedelsverket. Förvaring: vid högst 25 °C. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn.

Ingredienser

1 tablett innehåller: 66 mg extrakt från Hypericum perforatum L. (Johannesört), motsvarande ca 0,4-1,3 g färsk ört av johannesört, samt hjälpämnen.
  Övriga innehållsämnen är mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kroskarmellosnatrium och bomullsfröolja.

Hälsoinformation

Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Dosering och användning

1 tablett dagligen.
  Rekommenderas ej till barn under 18 år. Rekommenderas ej till gravida eller ammande kvinnor. Intensiv UV-bestrålning bör undvikas under användning av produkten.
Rådgör med läkare om symtomen kvarstår efter 2 veckors behandling eller om biverkningar som inte nämns på bipacksedeln uppträder.
  Hypermin innehåller polysackar
Skriv din egen recension
Du recenserar:A. Vogel | Hypermin
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.