Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Weleda

Iris Hydrating Facial Lotion

Weleda | Iris Hydrating Facial Lotion

Kampanjpris

102,75 kr

Ordinarie pris

137,00 kr

Rek. pris 169,00 kr

I Lager
SKU
755124NKPG
  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
30 ml.

Iris Ansiktslotion - Weleda

Weleda Iris Ansiktslotion är ett lättare alternativ till Iris Dagkräm. Weleda Iris Ansiktslotion känns lätt och len på din hy och kan användas som underlagskräm för makeup. Den bevarar också fukten och hindrar huden från att torka ut. Med hjälp av noggrant utvalda ingredienser hjälper fuktighetslotionen till att balansera torrare och fetare partier i ansiktet.

Fördelar:
+ För normal/blandhy
+ Förhindrar uttorkning
+ Ger en jämn fuktnivå

Weledas serie Iris ansiktsvård består av extrakt från irisrot, trollhassel och jojobaolja. Produkterna hjälper till att bevara fuktighetsnivån och förhindra uttorkning, rekommenderas till personer med normal och blandhy. De noga utvalda ingredienserna balanserar även torrare och fetare partier i ansiktet, vilket gör att personer med den hudtyp också kan använda Iris ansiktsvård.

Weleda – naturlig hudvård när den är som bäst. Weleda är det ledande varumärket inom ekologisk och naturlig hudvård i Europa. Weledas produkter är omtyckta världen över. Med bred kunskap, stor erfarenhet och en modern syn på produktutveckling fortsätter Weleda att ta världen med storm. Weleda's produkter är certifierade enligt NaTrue och samtliga produkter är fria från djurtestning.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Iris Hydrating Facial Lotion
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.