Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Wallda

Wallda Vitlökskapslar

100 kap

Wallda Vitlökskapslar

69,00 kr

Rek. pris 97,00 kr

Ej i lager
SKU
651240NKPG

Jämför pris: 0,69 kr/Kapslar

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

Vitlökskapslar Wallda

Wallda Vitlökskapslar består av vitlöksoljemacerat (extrakt). Extraktet kommer från färsk vitlök av högsta kvalitet som har en standardiserad, laboratoriekontrollerad halt av värdefulla svavelföreningar. Vitlök har i generationer använts både i livsmedel och läkemedel. Dagsdosen motsvarar ca 2-3 klyftor vitlök.

 När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Wallda vitlökskapslar är extra starka men luktfria. Råvarorna är färsk vitlök av högsta kvalitet med standardiserad laboratoriekontrollerad halt av svavelföreningar.

Ingredienser

En kapsel innehåller: Vitlöksoljemacerat (Allium Sativum) 270 mg, standardiserad, laboratoriekontrollerad halt av vinyldithiiner motsvarande 0,7 mg allicin. Kapselns ytterhölje består av gelatin ca 80 mg, glycerol ca 26 mg, sorbitol ca 16 mg och vatten ca 14 mg. Gelatinet är av läkemedlesgodkänd kvalitet tillverkat av råvara från nötkreatur (bovine hide splits) som kommer från Österrike, Tyskland och Italien.

Dosering och användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Wallda Vitlökskapslar
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.