Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

Topformula

Osteo Komplex

60 tab

Topformula | Osteo Komplex

Kampanjpris

15,00 kr

Ordinarie pris

30,00 kr

Rek. pris 88,00 kr

I Lager
SKU
EVM1111NKPG

Jämför pris: 0,25 kr/

  • Fraktfritt
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
60 tab

Topformula Osteo Komplex är ett kosttillskott för starka ben och benstomme.


Osteo är en version av det grekiska ordet för ben. Topformula Osteo innehåller bland annat D-vitamin som bidrar till att behålla en normal benstomme och normala tänder - Vitamin D. Vitamin D bidrar även till normala kalciumnivåer i blodet, samt immunförsvarets normala funktion. I Sverige är det speciellt vanligt med just D vitamin brist under vintermånaderna då det är mörkt och vintern är lång. D-vitamin är ett vitamin som bildas när solen lyser på oss. D-vitaminet påverkar effekten av hundratals gener i de flesta av kroppens celler. Det kan därmed även påverka hälsan på mängder av sätt.

Topformula Osteo innehåller även kalcium som behövs för benuppbyggnaden (skelettet) och tänderna, nevernas funktion och cellernas och musklernas funktionalitet. Topformula Osteo innehåller även magnesium vilket bland annat finns i sesamfrön, baljväxter, fisk och kött och är bra för skelettet och tänderna. Magnesium är även bra för nervfunktionalitet, leverns funktion, ditt immunförsvar och hormonsystemet.

Topformula Osteo är det ultimata kosttillskottet för dig som vill stärka ditt skelett.Topformula producerar och utvecklar svensktillverkade kosttillskott för alla behov. Kvalitet och säkerhet är ledorden.

Ingredienser

Dikalciumfosfat, askorbinsyra, magnesiumoxid, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, sorbitol), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, färgämne titandioxid, talk glycerol), fyllnadsmedel (polyvinylpyrrolidon, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), natriumborat, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, zinkoxid, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kopparsulfat, mangansulfat, kolekalciferol.

Näringsvärde

Innehåll:  2 tabletter DRI*
Bor 3 mg -
Kalcium  400 mg 50%
Koppar 1000 µg 100%
Magnesium 150 mg 40%
Mangan  1 mg 50%
Vitamin C 250 mg 312%
Vitamin D 2,5 µg 50%
Zink 7,5 mg 75%

Dosering och användning

1 tablett 2 gånger dagligen. Intas i samband med måltid. Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Topformula | Osteo Komplex
Ditt betyg

Veckans mest sålda

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.