Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Superfruit

Maca Pulver

200 g

Superfruit | Maca Pulver

177,00 kr

Rek. pris 249,00 kr

I Lager
SKU
665810_NKPG

Jämför pris: 0,89 kr/

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
200g.
Maca är en rotfrukt och är till utseendet likt en rättika eller rova och smakar lite som pepparrot och palsternacka. Macaroten växer i Anderna på 4000-4500 meters höjd (halvägs till Mount Everest) och trivs som bäst i tufft klimat och i näringsfattig jord i ett landskap som bäst kan beskrivas som ett månlandskap. Sydamerikanska legender beskriver bland annat hur Incafolkets krigare åt rotfrukten innan strid. Sedan en tid tillbaka använder sig många elitidrottare av maca i sin träning.

Maca består av 60 % kolhydrater, 8,5 % fiber och 10 % protein. Maca innehåller ett flertal olika mikronäringsämnen som lipider, karotenoider, polyfenoler och alkaloider. Superfruits maca väljs noggrant ut, rengörs, tvättas och torkas innan den mals till ett pulver. Pulvret är RAW vilket innebär att produkten aldrig upphettats över 42°C.

Superfruits maca är ekologiskt certifierad. Maca går utmärkt att tillsätta i smoothies och matlagning. Maca ger lite sting till drycker. Exempel på hur en chokladdryck kan göras: 1/2-1 msk Maca, 3 dl valfri Mjölk, RAW kakaopulver, RAW Agavesyrup.

Superfruit är Nordens ledande varumärke inom så kallad supermat, superfood. Det innebär helt enkelt mat som är nyttig och som har ett högt näringsvärde i jämförelse med vanlig mat. Sedan starten 2007 har Superfruit levererat supermat med bland annat acai, gojibär, chiafrön, hampafrön, incabär, blåbär, guarana, tranbär med mera. Nu finns även undervarumärket Superfruit Super Foods, som är inriktade på nyttiga snacks.

Ingredienser

Maca (Lepidium meyenii).

Näringsvärde

Näringsvärde per dagsdos  
Energi 19,5 kcal/ 82,5 kJ
Protein 0,6 g
Kolhydrater 3,6 g
Kostfiber 0,5 g
Fett 1,3 g

Dosering och användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Superfruit | Maca Pulver
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.