Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Probi

Probi Mage

80 kap

Probi Mage

Spara 79,00 kr

(26.51% lägre pris!)

219,00 kr

Rek. pris 298,00 kr

I Lager
SKU
842708NKPG

Jämför pris: 2,74 kr/Kapslar

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
80 kap

ProbiMage

Med ProbiMage kan du motverka ballongmage, magknip, tarmbesvär och gaser. ProbiMage innehåller 10 miljarder av den patenterade mjölksyrabakterien Lactobacillus plantarum 299v. En kapsel per dag räcker. Studier har visat att 9 av 10 människor känner en märkbar skillnad redan inom några veckors intag.

Fördelar:
+ Motverkar gaser och svullen mage
+ Bidrar till en sund och välmående mage
+ För en välfungerad tarm

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

I mitten på 80-talet ville forskare i Lund veta om det gick att tillföra bakterier som var av den rätta sorten, för att kunna rädda livet på patienter som var svårt sjuka. På den tiden visste man inte mycket om tarmfloran. Forskarna kom fram till att vissa bakterier som saknades hos de sjuka patienterna kunde ha en medicinsk nytta. Forskare valde ut de bakteriestammar de trodde hade bäst chans att fungera på sjuka personer, och började att utveckla en färdig produkt. Efter några år av tillverkning och patentansökningar bildades kosttillskottet Probi- varumärket.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (potatisstärkelse), kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), Lactobacillus plantarum 299v, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg.fettsyror).

Dosering och användning

Vuxna och barn över 3 år: 1 kapsel per dag, sväljes med vätska. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Probi Mage
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.