Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Pharbio

Pharbio Valerina Natt

40 tab

Pharbio Valerina Natt

Spara 34,20 kr

(39.31% lägre pris!)

Kampanjpris

52,80 kr

Ordinarie pris

66,00 kr

Rek. pris 87,00 kr

I Lager
SKU
590380NKPG

Jämför pris: 1,32 kr/Tabletter

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
40 tab

Valerina Natt

Valerina Natt verkar sömngivande, med en kombination av valeriana med humle och citronmeliss som ger en rogivande effekt. Valeriana är en växt som sedan länge använts vid problem med sömnen. Valeriana har en lugnande, sömngivande och rogivande effekt. Verkan av Valerina Natt uppnås genom kombinationen med humle och citronmeliss. Valerina Natt kan hjälpa dig med tillfälliga sömnproblem och minska insomningstiden.

Läs noga igenom bipacksedeln. Kontakta läkare om symtomen försämras eller inte förbättras inom 14 dagar. Om några biverkningar blir värre eller om du märker några biverkningar som inte nämns i bipacksedeln, kontakta läkare.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Pharbio Medical International är ett dotterbolag till Cederroth AB, som är ett av Sveriges ledande företag när det gäller kosttillskott och naturläkemedel. Pharbio erbjuder receptfria egenvårdsprodukter, inom bland annat kategorierna sömn, oro och vattenkastningsbesvär. Men det som Pharbio kanske mest är kända för är Omega-3 produkterna som finns för både barn och vuxna.

Ingredienser

De aktiva innehållsämnena i 1 tablett är: 80mg extrakt av vänderot (Valerina officinalis L.), rot, motsvarande 420-600mg torkad rot av vänderot. Extraktet innehåller 20mg hjälpämnen. 86,7mg extrakt av humle (humulus lupulus L.), kotte, motsvarande ca 292-552mg torkad humlekotte. Extraktet innehåller 21,7mg hjälpämnen. 25mg extrakt av citronmeliss (Melissa officinalis L.), blad, motsvarande ca 124-200mg torkat blad av citronmeliss. Extraktet innehåller 7,5mg hjälpämnen. Övriga innehållsämnen är laktosmonohydrat, potatisstärkelse, cellulosapulver, hypromellos, magnesiumstearat, kolloidal vattenfri kiseldioxid, makrogol, titandioxid (E171) (färgämnen) och fast paraffin.

Hälsoinformation

Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Dosering och användning

Valerina Natt rekommenderas inte till barn under 12 år. Valerina Natt bör inte användas av gravida eller ammande. Vuxna, äldre och ungdomar över 12år: 2-4 tabletter 1/2-1 timme före sänggående. Vid behov tas 1 tablett tidigare under kvällen. Svälj tabletten hel med ett glas vätska. Kontakta läkare om symtomen försämras eller inte förbättras under användning av läkemedlet eller om biverkningar uppträder. Valerina natt kan försämra förmågan att framföra fordon och använda maskiner.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Pharbio Valerina Natt
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.