Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

Pharbio

Pharbio Valerina Forte

80 tab

Pharbio Valerina Forte

Spara 22,00 kr

(18.49% lägre pris!)

97,00 kr

Rek. pris 119,00 kr

I Lager
SKU
590307NKPG

Jämför pris: 1,21 kr/

  • Fraktfritt
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
80 tab
Valerina Forte

Får bara säljas till personer över 18 år.

Problem med att somna är vanligt. Det kan vara svårt att varva ner och komma till ro inför natten om man känner sig stressad i vardagen eller på jobbet. Sömnen är viktig och nödvändig för att kroppen ska hinna återhämta sig. Valerina Forte är ett växtbaserat läkemedel avsett för användning vid sömnrubbningar och lindrig oro. Valerina Forte består av extrakt av Valeriana officinalis L., radix (valerianarot).

För att uppnå en optimal effekt av Valerina Forte rekommenderas kontinuerlig användning under 2-4 veckor. Läs bipacksedel noga innan användning och spara den om du behöver läsa den igen. Rekommenderas inte till barn under 12 år eller till gravida och ammande kvinnor. Denna produkt har 18 årsgräns. Använd inte tillsammans med andra sömnmedel eller lugnande medel utan att först tala med läkare. Valerina Forte kan förstärka effekten av läkemedel som påverkar det centrala nervsystemet (sömnmedel, ångestdämpande, narkotiska preparat, lugnande medel). Innehåller laktos, kontakta läkare innan användning om du inte tål vissa sockerarter. Kontakta läkare om symtomen försämras eller inte förbättras efter två veckors tid.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil. Pharbio Medical International är ett dotterbolag till Cederroth AB, som är ett av Sveriges ledande företag när det gäller kosttillskott och naturläkemedel. Pharbio erbjuder receptfria egenvårdsprodukter, inom bland annat kategorierna sömn, oro och vattenkastningsbesvär. Men det som Pharbio kanske mest är kända för är Omega-3 produkterna som finns för både barn och vuxna.

Ingredienser

Den aktiva ingrediensen är extrakt från rot av vänderot (Valeriana officinalis L., radix) 200mg. Extraktet innehåller 50mg hjälpämnen. Vid tillverkning av en tablett Valerina forte åtgår ca 1-1,5 g torkad rot av vänderot.

Övriga innehållsämnen är laktosmonohydrat, kalciumvätefosfatihydrat, potatisstärkelse, cellulosapulver, hypromellos, magnesiumstearat, vattenfri kolloidal kiseldioxid, makrogol, titandioxid (E171) (färgämne), fast paraffin och röd järnoxid (E172) (färgämne).

Hälsoinformation

Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Dosering och användning

Dosering: Vuxna och barn över 12 år: Vid lindrig oro: 1-2 tabletter, högst tre gånger dagligen. Vid sömnrubbningar: 2-3 tabletter 1/2-1 timme före sänggåendet. Vid behov tas 1-3 tabletter tidigare under kvällen. Högst 10 tabletter per dygn. Svälj tabletten hel med ett glas vatten.

Kontakta läkare om symtomen försämras eller inte förbättras efter 2 veckors behandling.

Valerina forte rekommenderas ej till barn under 12 år, gravida eller ammande kvinnor.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Pharbio Valerina Forte
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.