Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Lyprinol

Lyprinol

100 kap

Lyprinol

Spara 119,80 kr

(21.43% lägre pris!)

Kampanjpris

439,20 kr

Ordinarie pris

549,00 kr

Rek. pris 559,00 kr

I Lager
SKU
505206NKPG

Jämför pris: 4,39 kr/Kapslar

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

Lyprinol

Lyprinol innehåller en unik kombination av fettsyror så som Omega-3, ETA, Omega-6 och Omega-9 samt naturligt förekommande E-vitaminer, karotenoider, och hydroxytyrosyl. Vitamin E fungerar som antioxidant och skyddar kroppen mot skadliga fria radikaler. EPA bidrar till hjärtats normala funktion.

Fördelar:
+ Fri från miljögifter
+ Unikt komplex av fettsyror
+ Bibehåller en normal hjärtfunktion

Den grönläppade musslan vars innehåll utgör råmaterialet till Lyprinol, odlas utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen. Den grönläppade musslan är en av Nya Zeelands största exportvaror och alla odlingar kontrolleras rigoröst av Nya Zeelands Fiskeriministerium (MAF). Kontrollprover tas varje vecka för att analysera att odlingen är fri från miljögifter, pesticider och yttre miljöpåverkan. Detta innebär att Lyprinol är den enda omega-3 rika fettsyra från havsriket som ej behöver genomgå en reningsprocess. Fördelen är att alla naturliga fettsyror och antioxidanter därmed bevaras i Lyprinol.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Lyprinol tillverkas av IQ Medical, ett hälsoföretag med sin bas i Australien. Företaget drivs av ständig innovation, att alltid förbättra befintliga produkter. Genom att revolutionera marknaden med ny kunskap, och erfarenhet skapas otraditionella produkter som inte liknar något annat.

Ingredienser

Olivolja, lyprinol GLM, patenterat extrakt med fettsyror och antioxidanter, E-vitamin. Kapsel: gelatin, sorbitol, glycerin.

Näringsvärde

per 1 kapsel
Olivolja100 mg
Lyprino GLM, patenterat extrakt med fettsyror och antioxidanter50 mg
E-vitamin0,3 mg

Dosering och användning

Gravida personer och barn under ett år rekommenderas ej att använda Lyprinol utan läkarkonsultation.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Lyprinol
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.