Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

Ledins

LadyLedin

60 tab

Ledins | LadyLedin

198,00 kr

Rek. pris 228,00 kr

I Lager
SKU
584870NKPG

Jämför pris: 3,30 kr/Tabletter

  • Fraktfritt
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
LadyLedin från Ledins innehåller en kombination av tranbärsextrakt och mjölksyrabakterier. Mjölksyrabakterierna är dubbeldragerade, för att överlever den sura miljön i magsäcken. Bakterierna kan passera skyddade till tunntarmen, där det skyddande lagret runt bakterierna löses upp så att de levande bakterierna kan verka i urinvägar och vagina. Extraktet av tranbär har en standardiserad koncentration av PAC (proantocyanidin), som gör att bakterier får svårare att fästa vid slemhinnan. Genom att PAC ändrar strukturen på bakteriens yta får den svårare att fästa vid slemhinnan i urinvägarna.

Fördelar med LadyLedin:
+ Vid problem med urinvägsinfektion och blåskatarr
+ Kombination av tranbär och mjölksyrabakterier
+ Naturlig tranbärssmak

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Ledins grundades 1923 med egna behandlingsmetoder. Sedan blev det så att företaget började producera egenvårdsprodukter som var säkra och trygga för den moderna människan. Ledins vet vad människan behöver, och vad kroppen vill ha. Världen vi lever i förändras ständigt, men människokroppens behov förblir desamma. Med sin långa erfarenhet inom hälsokostprodukter och ett stort produktsortiment erbjuder Ledins något för alla.

Ingredienser

Tranbärsextrakt (vaccinium macrocarpon), fyllnadsmedel (cellulosa, dikalciumfosfat), mjölksyrabakterier L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, B. longum (maltodextrin), förtjockningsmedel (krosskaramellosnatrium), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), y

Näringsvärde

per 2 tabletter
Tranbärsextrakt800 mg
varav proantocyanidiner36 mg
Mjölksyrabakterier1 x 10 (9) ** cfu

Dosering och användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Ledins | LadyLedin
Ditt betyg

Veckans mest sålda

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.