Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt hos topformula.se

Kontakta kundtjänst på 011 12 12 97 kl 09-13

Beställ innan 14:00, skickas samma vardag

Lamisil

Lamisil Singeldos 1%

4 g

Varumärke

Lamisil

  • Fraktfritt
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

Lamisil Singeldos 1%

Spara 1,00 kr

(0.59% lägre pris!)

168,00 kr

Rek. pris 169,00 kr

I Lager
SKU
400523
Lamisil Singeldos® behöver bara appliceras en gång. Den tränger igenom huden och angriper svampen under flera dagar tills den dör. Lamisil Singeldos® är den första och enda produkten som bara behöver appliceras en gång. Så här fungerar den - När Lamisil Singeldos® appliceras bildar den en film på huden. Efter cirka tre dagar försvinner filmen men den aktiva substansen, terbinafin, finns kvar i huden där den verkar effektivt för att bekämpa fotsvampen. Lamisil Singeldos® dödar svampen som orsakar infektionen, istället för att bara hindra den från att växa. Det enda du behöver göra för att behandla fotsvampen och befria dina fötter är att applicera Lamisil Singeldos® en enda gång. Fler fördelar med Lamisil Singeldos® : Många som har fotsvamp tycker att det är jobbigt att använda en kräm, gel eller sprej varje dag under en längre tid. Därför avbryter de ofta behandlingen så snart symtomen försvinner - men innan infektionen är helt borta. Olyckligtvis finns det risk för att fotsvampen kommer tillbaka om inte hela behandlingskuren genomförs enligt anvisningarna - och att en ond cirkel med återkommande infektioner skapas. Med Lamisil Singeldos® slipper du de problem som en avbruten behandling kan leda till: en singeldos räcker för att behandla fotsvampen. Läs alltid igenom bipacksedeln innan du börjar använda läkemedlet.

Ingredienser

Aktiv substans: terbinafin (som hydroklorid). Varje gram kutan lösning innehåller 10 mg terbinafin (som hydroklorid). Övriga innehållsämnen: akrylater/oktylakrylamid sampolymer, hydroxipropylcellulosa, medellångkedjiga triglycerider och etanol.

Hälsoinformation

Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Dosering och användning

Lamisil Singeldos är endast för utvärtes bruk. Barn och ungdomar under 18 år skall inte använda Lamisil Singeldos. Om du är gravid, tror att du kan vara gravid eller planerar att skaffa barn, rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du använder detta
Skriv din egen recension
Du recenserar:Lamisil Singeldos 1%
Ditt betyg

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.