Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Hübner

Original Silicea Man

60 kap

Hubner | Original Silicea Man

Kampanjpris

177,00 kr

Ordinarie pris

236,00 kr

Rek. pris 318,00 kr

Ej i lager
SKU
122891NKPG

Jämför pris: 2,95 kr/

  • Fraktfritt över 99 kr
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
60 kap
    Original Silicea MAN är framtaget särskilt för män och är ett kosttillskott med näringsämnen som är bra för hår, hud och naglar. Bland annat så innehåller den en hög koncentration med kisel, biotin, koppar, zink, mangan och selen.
    I dag är det många män som lider av håravfall och man räknar med att det är runt 70 % av alla män som någon gång i livet tappar hår. Orsaker bakom kan vara stress, ålder, sjukdomar samt faktorer som är mekaniska, kemiska och medicinska. Med Original Silicea MAN kan du behandla manligt håravfall genom att stärka ditt hår och skydda det och ge det näring. På samma gång får du även ett skydd och näring till dina naglar och hud.

Ingredienser

Kiseloxid/silica, ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulose), stärkelse (majs), zinkgluconat, mangangluconat, kopparglukonat, natriumselenit, biotin.

Dosering och användning

1 kapsel dagligen. Kapslarna sväljes tillsammans med vätska. Vid problem att svälja kapslarna hela så kan dessa delas och innehållet strös över mat eller blandas i dryck. Original Silicea MAN bör tas under minst 2 - 6 månader för att resultat ska märkas
Skriv din egen recension
Du recenserar:Hubner | Original Silicea Man
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.