Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

Hair Optimizer

Hair Optimizer

60 kap

Hair Optimizer

Spara 30,00 kr

(10.03% lägre pris!)

269,00 kr

Rek. pris 299,00 kr

I Lager
SKU
662825NKPG

Jämför pris: 4,48 kr/Tabletter

  • Fraktfritt
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik
60 kap

Hair Optimizer

Hair Optimizer är ett kosttillskott som ger håret de näringsämnen som håret behöver för att kunna bli fylligare och vackrare. Med extrakt från ekologisk hirs, ekologisk vetegroddsolja och aminosyran L-cystein som är en viktig del av proteinet kreatin som håret är uppbyggt av. Hair Optimizer innehåller även biotin som bidrar till ett normalt hår. Produkten innehåller även koppar som bidrar till hårets normala pigmentering, samt selen och zink som hjälper till att bibehålla normalt hår och normala naglar.

Fördelar:
+ Ekologiskt extrakt från hirs och ekologisk vetegroddsolja
+ Koppar som bidrar till hårets normala pigmentering
+ Biotin, selen och zink som är viktiga näringsämnen för hår och naglar

Det finns många faktorer som kan påverka kvaliteten på håret. Oavsett orsak så kan det vara bara att ge håret lite extra näring för att få tillbaka den kvalitet som håret haft tidigare, eller till och med få håret att bli ännu fylligare och vackrare.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Hair Optimizer är ett tillskott anpassat för håret, som tillverkas av Medica Nord. Medica Nord är en Skandinavisk egenvårdskoncern som säljer och marknadsför produkter som bidrar till en ökad livskvalitet för människan. Det är ett kunskapsföretag baserat på kvalitet och innovation. Detta gäller både i utveckling av egna varumärken, samt i valet med andra varumärken. Effektivitet och säkerhet – Medica Nord. Företaget specialiserar sig främst på dokummenterade produkter inom kvinnohälsa, mannens hälsa, ledhälsa och hudvård.

Ingredienser

Vetegroddsextrakt/Hvetekimekstrakt (52,5%), hirsextrakt (42,4%), vegetabilisk kapsel (Hydroxypropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), Vitamin B5 (kalcium-D-pantotenat), klumpförebyggande medel/antiklumpmedel (magnesiumsalter av vegetabilkiska fettsyror, kiseldioxid), Zink (Zinkoxid), L-cystein, Koppar (Kopparsulfat), Selen (Natriumselenit), Biotin.

Näringsvärde

  Per 1 kapsel Per 2 kapslar
Vetegroddsextrakt/Hvetekimekstrakt 260 mg 520 mg
Hirsextrakt 210 mg 420 mg
Pantotensyra 12 mg 24 mg
Zink 4 mg 8 mg
L-cystein 3 mg 6 mg
Koppar 500 µg 1000 µg
Biotin 100 µg 200 µg
Selen 15 µg 30 µg

Dosering och användning

Två kapslar dagligen i samband med måltid. Därefter 1 kapsel dagligen som underhållsdos. Kuren kan upprepas. Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Intas tillsammans med mat.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Hair Optimizer
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.