Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardagar

Dr. Hauschka

Clarifying Toner

Dr. Hauschka | Clarifying Toner

229,00 kr

Rek. pris 299,00 kr

I Lager
SKU
721050NKPG
 • Fraktfritt
 • Lägst pris
 • Svensk fabrik
100 ml
  Reglerande ansiktsvatten, stärker huden.
  Ansiktsvatten Special är en reglerande basvård för fet, oren hy. Det fettfria ansiktsvattnet stärker huden lika mycket på dagen som på natten. Kompositionen av läkeväxterna getväppling, ringblomma och krasse stärker och balanserar oren hy och överdriven talgproduktion.
  Använd morgon och kväll efter rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Spraya på och klappa försiktigt in med händerna.
Tips
  För män med irriterad hy rekommenderar vi även ansiktsvattnet som stärkande och lugnande rakvatten. Kompletterande produkter för oren hy och blandhy är Ansiktsolja, Flytande dagcreme, Ansiktsångbad, Rengöringsmask Lera, Intensive Treatment 01 (under 25), Intensive Treatment 02 (25+), Rejuvenating Mask och Pure Care Cover Stick.
För fet, oren, storporig och blandhy.
  100 ml
Dr Hauschka är känt för sin unika kvalitet och enastående förmåga att skapa hudvård sprungen ur biodynamiskt eller ekologiskt odlade eller vilda örter och läkeväxter baserad på den gedigna erfarenheten av naturläkemedel, sedan 75 år.
  Dr Hauschka vill tydliggöra sambandet mellan Moder Jord, ett etiskt förhållningssätt och det personliga valet av hudvård. WALAs odlingsprojekt med rosor I Afganistan och Iran, och sheasmörprojektet I Burkina Faso är fantastiska exempel på detta.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Dr. Hauschka | Clarifying Toner
Ditt betyg

Veckans mest sålda

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.