Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

Välkommen till vår nya webbshop

Välkommen till vår nya webbshop!

Välkommen till vår nya webbshop!

Vi jobbar hela tiden för att din upplevelse av RÅ ska vara så positiv som det bara är möjligt. Ett steg i det är att ha en hemsida och webbshop som är enkel, smidig och snabb att använda. Vi har därför fräschat upp och gjort några förbättringar!

 

Nytt utseende – men samma goda innehåll

Ni som varit med förut kommer se att det är mycket som ser annorlunda ut. Vi har bland annat gjort justeringar i design och funktioner för att göra hemsidan tydligare och lättare för dig som kund att handla och hitta information om våra produkter. Vi har dessutom bytt till en plattform som gör det enklare för oss att göra ytterligare justeringar, för att vi ska kunna fortsätta anpassa oss utifrån era önskemål och feedback!

Nyheter är bland annat:

  • Smidigare kassa. Det ska gå snabbt och smidigt att handla hos oss. Därför har vi gett vår kassa ett rejält lyft, till en enklare och mer överskådlig köpupplevelse.
  • Nytt betalningssätt. Tidigare har vi använt oss av Klarna som betalningsmetod, men nu går vi över till Collector. Du kommer fortfarande kunna använda samma betalningsmetoder: faktura, delbetalning, kortbetalning och bankbetalning.
  • Nyheter & recept. I vår nyhetsblogg kommer du kunna läsa en massa spännande om våra produkter och om oss på RÅ. Till nyhetsbloggen → 
  • Hitta närmaste återförsäljare. Med vår nya kartfunktion är det superlätt att söka upp närmaste återförsäljare. Hitta återförsäljare → 

 

Förenklat bonussystem kommer snart

Visste du om att du får bonus på varje köp du gör hos oss? Vi har upptäckt att många kunder inte vet om att de har bonuspoäng eller inte vet hur de använder dem. Därför kommer vi förenkla vårt bonussystem och göra det smidigare att hålla koll på och använda sina bonuspoäng.

Det nya bonussystemet kommer inte att aktiveras fullt ut under testperioden, men dina poäng kommer självklart registreras på de köp du gör här i vår nya webbshop.

 

Hör gärna av dig!

Om ni har några frågor eller stöter på några problem får ni gärna höra av er till kundtjänst på e-post info@wellnox.se eller telefon 011 450 14 90.

Maj 20, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.