Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Sista minuten julklappstips | Artikel från Topformula

Tips: Sista minuten julklappstips

Tips: Sista minuten julklappstips

December är månaden många av oss väljer att ge våra nära och kära lite extra uppmärksamhet. Julklappar och presenter är ett av många sätt vi kan visa vår kärlek på, och att visa kärlek är om något extra viktigt efter det här året.
Här har du lite julklappstips för att göra julshoppingen lättare.
God jul!

För alla: Vitamin D

Vitamin D är vitaminen vi riskerar att få i oss för lite av under den mörkare delen av året.  Det är därför extra viktigt att antingen äta livsmedel rika på D-vitamin, som fet fisk, eller tillföra det via kosttillskott. 
Vitamin D har en mängd viktiga funktioner för vår hälsa, bland annat bidrar det till immunförsvarets normala funktion, att bibehålla normala tänder och mycket mera. Så för alla från mormor till kusin Anders är ett vitamin D tillskott en perfekt julklapp. 
För att läsa mer om vitamin D och luftvägsinfektioner, klicka här. För att komma till vår Vitamin D klicka här.

För den som vill ge sin syn lite extra omtanke: Ögonhälsa

För en person du tycker om som bör, eller redan vill, ge sina ögon lite extra kärlek finns Ögonhälsa. Detta är en produkt speciellt framtagen för synens skull. Ingredienserna består av en kombination av saffran, lutein och zeaxantin samt vitaminer och mineraler som är ögonvänliga. Dessa vitaminer och mineraler är zink, vitamin B2 och vitamin A, dem bidrar alla tre till en normal synförmåga. Zink och vitamin A bidrar även till normala slemhinnor.
Ögonhälsa kan vara en perfekt klapp för såväl IT nissen som för farfar.
För mer information om lutein och zeaxantin klicka här. För att komma till vår Ögonhälsa, klicka här

För din bästa vän: Glukosamin

Oavsett om du är en kattmänniska eller en hundmänniska kan vi enas om att din lurviga bästa vän borde få en julklapp. Glukosamin är en perfekt present då den i studier på djur har visat sig minska nedbrytningen av brosket. Detta är en naturlig process som sker med åldern, men genom att ge glukosamin kan vi skänka husdjurets leder lite extra omtanke. 
För att komma till vår Glukosamin, klicka här 

För den tränande: ZMA

Här har du en perfekt present för den som tränar. ZMA innehåller zink, vitamin B6 och magnesium. Dessa är tre ämnen som är viktiga för oss alla, men som kanske är lite extra intressanta för den som tränar mycket. Bland annat bidrar magnesium till normal muskelfunktion och elektrolytbalans. Zink bidrar till normala testosteronnivåer i blodet och vitamin B6 bidrar bland annat till normal energiomsättning. 
För att komma till vår ZMA, klicka här.    

För hälsonörden: Ashwagandha

För släktingen som dagligen dricker guldmjölk och har ett stort intresse för hälsa har du här en perfekt klapp. Ashwagandha kallas även indisk ginseng och är en ört med lång traditionell användning. Den har växt i popularitet i Europa efter att ha blivit trendig i USA då den tros ha en orosdämpande effekt. 
För mer information om ashwagandha, klicka här. För att komma till vår Ashwagandha, klicka här

För den som vill (eller borde) ge sina leder extra omtanke: Nypoled + Svartpeppar

För en envis pappa eller en mormor med ömma knän finns Nypoled + Svartpeppar. Nypoled + Svartpeppar innehåller förutom extrakt av nypon och svartpeppar vitamin A, vitamin E och vitamin C. Vitamin C och vitamin E bidrar bland annat till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
För att komma till vår Nypoled + Svartpeppar, klicka här

 

God jul och ett gott nytt år!December 15, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.