Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Kosttillskott för mars

Tips: Kosttillskott för mars

Nu är äntligen våren på ingång. Vinterjackan kan förhoppningsvis snart läggas undan tillsammans med vantarna. Fram kommer uteserveringar, soliga promenader och kanske lite pirrande vårkänslor för någon vi tycker om. Även om denna våren inte är sig helt lik är det ändå årstiden för hopp och nystart. 

För dig som vill börja våren med lite nya kosttillskott har du här några förslag för både dig, dina barn och dina husdjur. 

Q10

Q10 är ett fettlösligt vitaminliknande komplex som förekommer i våra organ och celler. Den största koncentrationen av ämnet hittar du i de organ som är mest energikrävande, exempelvis hjärtat. 
För att läsa mer om Q10 och hjärthälsa, klicka här. För att komma till vår Q10 + Kaneka, klicka här

Grönläppad mussla

Vi vill alla ta väl hand om våra älskade husdjur. Tyvärr är det vanligt att med åldern drabbas även dem av krämpor. Det är därför väldigt viktigt att ta väl hand om deras leder och brosk, delar som kan bli ömma och inflammerade. Ett kosttillskott för detta är grönläppad mussla. Den grönläppade musslan, som kommer från nya Zeeland, har en antiinflammatorisk effekt och främjar ledernas hälsa. 
För att komma till vår Grönläppade mussla+, klicka här

Krom

Krom är ett ämne som finns i oss, luften, vattnet och jorden. Det är fortfarande något oklart vad kroms exakta roll som essentiellt näringsämne är. Vad vi vet är att krom deltar i omsättningen av glukos, krom bidrar därmed till att bibehålla normala blodsockernivåer.
För att komma till vår Krom, klicka här

Kids gummies - Multivitamin

Det är inte bara viktigt för oss vuxna att äta en varierad och näringsrik kost. För våra barn är det lika, om inte mer viktigt. Det godaste som finns, pannkakor och makaroner, är trots allt inte alltid det mest näringsrika. Vill du ge ditt barn en multivitamin kan just gummies vara extra intressanta då det trots allt är lite mer motiverande och roligt än att behöva svälja en tablett. 
Multivitaminer för barn innehåller vitamin A, vitamin D, vitamin B12, folsyra och en stor mängd andra viktiga vitaminer och mineraler. Tillsammans bidrar de bland annat till immunsystemets normala funktion.
För att komma till Kids gummies - Multivitamin, klicka här. 

Adaptogen

Adaptogener är sin egna kategori inom alternativmedicin/naturmedicin. Dit klassas ämnen som ska enligt traditionen skydda kroppen från yttre faktorer. Lätt förklarat har adaptogener används i århundraden för att motverka/lindra psykisk och fysisk stress, öka ork och välbefinnande. 
Några exempel på örter/växter som räknas som adaptogener är schisandra, rysk rot och rosenrot.  
För att läsa mer om adaptogener, klicka här. För att komma till vår Adaptogen, klicka härMars 8, 2021
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.