Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Fem kosttillskott för september | Artikel från Topformula

Tips: Fem kosttillskott för september

Tips: Fem kosttillskott för september

Även om det är tungt att erkänna att sommaren officiellt är över så ser vi fram emot en höst fylld med spännande projekt, varm choklad och svampplockning. Det är även en bra chans att testa på något nytt, oavsett om det är en ny hobby, en ny träningsform eller varför inte en ny serie.

September är en perfekt månad för att ta tag i sin hälsa, till hjälp har du här fem tips på kosttillskott för september.

Vitamin C

Med förklyngingstider på ingång är det dags att ta tag i vitamin C intaget. Genom att äta en kost rik på färgglada grönsaker tar du hand om både ditt immunförsvar och din hud. Vitamin C finns även i form av kosttillskott.
För mer information om vitamin C och din hud, klicka här. Vill du istället veta mer om vitamin C och immunförsvaret, klicka här.  

Skin collagen

Kollagen är ett ytterst trendigt kosttillskott som blir allt populärare här i Sverige. Kollagen är ett protein som finns främst i muskler, leder och hud. Det kan utvinnas från exempelvis nötkreatur eller fisk.
För mer information om kollagen och din hud, klicka här

Vitamin B6

Vitamin B6, pyridoxin, är en essentiell vitamin  som är viktig för bland annat proteinomsättningen och nervsystemet. Vitaminen finns främst i animaliska livsmedel som mjölkprodukter och kött. Det finns även i vegetabiliska livsmedel som fullkornsprodukter, baljväxter, bär och mycket mera. 

Kalcium + D

En kombination av kalcium och vitamin D är bra för benstommen, tänderna, muskelfunktionen och mycket mer. Båda ämnena är essentiella och du behöver få i dig dem via kost eller kosttillskott, vitamin D kan du även få i dig via solljus.
För mer information om skeletthälsa, klicka här.

Chlorella

Chlorella är en alg som har visat sig vara en äkta “superfood”. Den växer i sötvatten och ett av de mest näringsrika livsmedel vi kan förtära. I den gröna växten kan du hitta vitaminer, mineraler, aminosyror och även en del fettsyror. Det är en spännande växt som du bör trappa upp i lugn takt om du är intresserad av att testa den. 
För mer information om chlorella, klicka här

September 15, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.