Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Fem kosttillskott för oktober | Artikel från Topformula

Tips: Fem kosttillskott för oktober

Tips: Fem kosttillskott för oktober

Med dagar som blir allt mörkare, råare och kallare är det vanligt att känna sig lite nere. Att ha något att se fram emot, oavsett om det är ett ansvarigt firande av halloween, ett filmmaraton eller svampplockning i helgen, kan göra stor skillnad för hur vi mår. 
En annan viktigt del i att må så bra som möjligt i mörkret är att ta hand om kroppen. Med träning, tid utomhus, vila och hälsosam mat kan vi ge kroppen en bra grund för en frisk höst. 

Om du även vill inkludera ett nytt kosttillskott till din rutin har du här fem förslag.

Maca + L-arginin

Maca är en rotväxt med ursprung från Anderna, den kallas ibland för peruansk ginseng trots att den inte är besläktad med ginseng. Roten är rik på vitaminer, mineraler och en del aminosyror. Smaken kan liknas med palsternacka eller pepparrot.
L-arginin är jämfört med maca inte en växt, det är en av de 20 aminosyrorna som är byggstenarna till protein. 
För mer information om L-arginin, klicka här.  

Ashwagandha

Ashwagandha, också kallad indisk ginseng, är en potatisväxt som är populär inom ayurvedisk läkekonst. Inom ayurveda används ashwagandha för att stärka kroppen och sinnet. 
För mer information om ashwaganda, klicka här

Vitamin D

Du har säkert inte missat vitamin D. Vitaminen vi riskerar att få i oss för lite av under den mörkare tiden av året, som tyvärr är rätt lång. Vitamin D bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion och till att bibehålla normal benstomme.
För mer information om vitamin D och luftvägsinfektioner, klicka här.  

Curcumin

Curcumin kommer från gurkmeja, den gula roten vanlig i det asiatiska köket. Inom traditionell naturmedicin används gurkmeja för rörlighet och matsmältning. 
För mer information om curcumin och inflammation, klicka här

Multivitamin

Multivitaminer kommer i många olika former för att ge dig den  bästa möjlighet att hitta en som passar dig. Det finns multivitaminer för dig som man, kvinna, för din familj, för barn och mycket mera.
En multivitamin innehåller en blandning av mineraler och vitaminer viktiga för kroppen, det är ett enkelt sätt att få i sig en del av det dagliga behov.

Oktober 12, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.