Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Fem kosttillskott för november

Tips: Fem kosttillskott för november

Det är november. Kylan ökar, mörkret lägger sig allt tätare och längtan efter julen börjar göra sig påmind hos många. November en bra månad för att städa ut gammalt, reflektera över året och göra något gott för någon annan. Kanske är det dags att ringa en vän eller släkting, rensa garderoben eller beställa julklappar online. 
Det är också tid för att prioritera sin hälsa. Att köra ett yogapass hemma, gå en långpromenad i skogen eller varför inte ha danstävling i köket. 

För dig som är intresserad av kosttillskott är november en perfekt månad att ta upp vanan. 

Nypoled + Svartpeppar

Förutom nyponextrakt och svartpepparextrakt innehåller Nypoled vitaminerna A, E och C. Tillsammans bidrar ingredienserna till normal kollagenbildning vilket har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
För att komma till vår Nypoled + Svartpeppar klicka här

Vitamin C

Vitamin C är en essentiell vitamin som har en mängd olika funktioner i kroppen. Funktionen som vitamin C främst förknippas med är dess påverkan på immunförsvaret. Vitaminen finns naturligt i främst frukt och grönsaker. 
För mer information om vitamin C klicka här. Vill du istället till vår Vitamin C kan du klicka här

Ingefära

Ingefära är en tropisk ört med lång tradition inom naturmedicinen. Ingefära innehåller ett antal olika ämnen, vitaminer och mineraler. Ett av ämnena är gingeroler, en form av olja som bidrar till ingefärans värmande och lite pirrande smak.
För mer information om ingefära klicka här. Vill du istället till vår Ingefära kan du klicka här.   

MSM

Msm står för “metylsulfonylmetan” och det är en organisk form av svavel. Svavel finns naturligt i en del livsmedel men även i vår kropp. Svavel är en beståndsdel i ämnena kollagen och keratin som båda bygger upp brosk, hud, hår, naglar och skelett.
För mer information om msm klicka här. Vill du istället till vår MSM kan du klicka här.  

Zink

Zink, denna oerhört viktiga mineral har en mängd funktioner i kroppen. För att nämna några så behövs zink för immunsystemet, fertilitet och benstomme. Naturligt finns zink i exempelvis inälvsmat, fullkornsprodukter, musslor och kött. För den som är vegetarian eller vegan rekommenderas ett lite högre intag än för de som även äter animaliska produkter.   
För mer information om zink klicka här. Vill du istället till vår Zink kan du klicka här.November 17, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.