Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Fem kosttillskott för juli | Artikel från Topformula

Tips: Fem kosttillskott för juli

Tips: Fem kosttillskott för juli

Sommar, sol och en del regn, nu får vi äntligen njuta av den svenska sommaren! Kanske är det snart dags för semester och några välförtjänta veckor i solstolen. Tid för att plocka jordgubbar, upptäcka sjöar och självklart respektera både eldningsförbud och restriktioner. Så på med solkrämen, packa ner picknickkorgen och glöm inte flytvästen om du ska ut och segla.

Ser du den här månaden som en chans att ladda upp batterierna och ta hand om kroppen är här fem kosttillskott som kan hjälpa dig med det. 

Krillolja

Om du är ute efter ett kosttillskott rikt på nyttiga omega 3 fettsyror är krillolja ett alternativ till fiskolja. För ett miljövänligt val bör du välja en krillolja som kommer från krill fiskade på ett hållbart och långsiktigt sätt. 
För tre anledningar varför omega tre är bra, klicka här.

Lykopen

Om du ofta äter tomater får du i dig lykopen, ett fettlösligt ämne som finns i en del färgglada frukter och grönsaker. Vill du hellre få i dig ämnet i form av kosttillskott bör du välja en med naturligt tomatextrakt i sig.
För information om lykopen och dess effekt på prostatan, klicka här.

Magnesium

Magnesium är en otroligt viktigt mineral för vår allmänna hälsa. Den behövs för allt från hjärnans till musklernas normala funktion. Eftersom vi alla fungerar lite olika finns det tur nog flera olika sorters magnesium så att du kan hitta vilken som är mest rätt för dig.
För tre hälsofördelar med magnesium, klicka här.

Skin Collagen

Att ta hand om sin hud är att ta hand om det största organet i kroppen. Det gör inte bara att du ser bra ut, det känns också bra att ta hand om sig själv. I Skin Collagen hittar du ämnen som biotin, zink och vitamin C som alla påverkar huden. För att ytterligare förbättra produkten innehåller Skin Collagen även fiskkollagen. 

B-max

B-vitaminerna är en stor men livsviktig familj av vitaminer. För allt från ämnesomsättning, till tillverkning av röda blodkroppar, till nervsystemets normala funktion, har B-vitaminerna en funktion. 
För mer information om B-vitaminerna, klicka härJuli 3, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.