Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

Tips: Fem kosttillskott för maj

Tips: Fem kosttillskott för maj

Maj är månaden då vi verkligen börjar få sommarkänslor. Värmen gör sig påmind, träden är i full gång att slå ut och det är grillkvällar på g. I dagens läge kanske vi inte spenderar lika mycket tid på uteserveringar som vi brukar men då kan vi istället ta med maten ut och ha en picknick i skogen. Självklart på behörigt avstånd från andra.
Maj är påminnelsen om att vi går mot ljusare tider. Så, här är lite tips på kosttillskott för maj månad.

Chlorella

Hämta kraft från en av naturens “superfoods”. Chlorella är en av de mest näringsrika och nyttigaste växterna vi kan få i oss. Perfekt när du vill boosta din kropp och ditt immunförsvar. Ge din kropp lite extra kärlek med chlorella.
För mer om chlorella, läs här

Granatäpple

Granatäpple är inte bara gott, det är en väldigt hälsosam frukt som funkar väl i allt från sallader till drinkar. För att ta nytta av dess hälsosamma egenskaper  finns granatäpple även att köpa som kosttillskott, perfekt för dig som inte vill lägga ner all tid på att skala dem eller tycker de är lite dyra.
För mer om granatäpple, läs här

Multivitamin

En bra multivitamin är grundpelaren i mångas samling av kosttillskott. Nuförtiden finns det även väldigt många att välja på så att du lättare kan få en för just dina behov. Man, kvinna, sport, ja det är bara att välja vilken som känns mest lämplig för dig.
En multivitamin ger dig vitaminer och mineraler du behöver för att ta hand om din kropp. 

Resveratrol

Även om ett glas rödvin på balkongen lockar kan du få i dig nyttigheterna från rödvin utan att behöva få med nackdelarna. Resveratrol, en av de spännande ämnena i rödvin, är bra för bland annat din hjärthälsa. Alkohol är däremot inte det så genom att välja ett kosttillskott får du bara det nyttiga, smart.
För mer om resveratrol, läs här

MSM

Om du är en av alla de svenskar som lider av smärta i dina leder kan MSM vara ett spännande kosttillskott att testa. MSM innehåller svavel, en viktigt beståndsdel av vårt brosk och ligament.
För mer om MSM, läs här.

Maj 7, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.