Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Fem kosttillskott för augusti | Artikel från Topformula

Tips: Fem kosttillskott för augusti

Tips: Fem kosttillskott för augusti

In i den sista månaden av sommaren går vi. Tid för att både hitta tillbaka till rutiner men även unna oss långa promenader utomhus. Augusti är en bra månad för vardagslyx, kräftor och några sista dopp i havet. Det är också månaden många av oss börja känna av viljan att göra något nytt. Kanske börja träna mer regelbundet, en ny hobby eller varför inte ett nytt jobb. När vi även lever i en osäker tid behöver vi lyssna inåt och fokusera på vad vi faktiskt vill göra och hur vi vill må. Augusti är helt enkelt en rätt bra månad för självreflektion och att utveckling. 

Vill du satsa lite extra på dig själv och dina hälsa är här fem kosttillskott för fysisk och psykisk utveckling.

Zink

Zink är en av de många essentiella mineraler våra kroppar behöver för att fungera som de ska. Mineralen ingår i 100-tals (!) enzymer i kroppen och behövs bland annat för immunsystemets normala funktion. Det är helt enkelt en väldigt viktig mineral du hittar i inälvsmat, mejeriprodukter och fullkornsprodukter. Självklart finns zink även som kosttillskott. För mer om zink och immunförsvaret, klicka här.

Diet Meal

Det finns flera anledningar till att vara intresserad av en måltidsersättare, det vanligaste är dock att man av olika skäl vill gå ner i vikt. En måltidsersättare används som namnet säger, som att ersätta en måltid, exempelvis lunch. En bra måltidsersättare innehåller rikligt med protein för att hjälpa dig hålla dig mättare längre. Den bör även innehålla vitaminer och mineraler för att ersätta det du vanligtvis får i dig via den måltiden. 
Självklart bör måltidsersättare vara ett tillägg till en varierad hälsosam kost, vi rekommenderar inte att du ersätter alla måltid med ersättning. 

Proteinpulver

Ett proteinpulver är ett enkelt sätt att tillföra kroppen extra protein som tillsammans med träning kan ge dig en ökad muskelmassa. En ökad muskelmassa ser inte bara bra ut, det är otroligt viktigt att hålla igång och stärka musklerna för ett långt och friskt liv. Proteinpulver innehåller främst höga nivåer av protein, ofta med smak av choklad, vanilj eller bär. De kan vara mjölkbaserade men det finns även veganska alternativ. Om du tränar mycket och är lite trött på ägg kan ett proteinpulver vara en smidig lösning.
Proteinpulver kan ha namn som: Whey 80, Triple Protein och Isolate Protein.  

ALA

ALA innehåller alpha-lipoic-acid, alfa-liponsyra på svenska, som är en fettsyra. Det finns naturligt i exempelvis kött, inälvsmat, broccoli och rödbetor. ALA finns även mer högkoncentrerat i kosttillskott.
För mer om ALA, klicka här. 

Green Coffee

Green Coffee är som namnet säger baserat på kaffebönsextrakt. Jämfört med kaffet de flesta av oss dricker är bönorna i Green Coffee ej rostade, det är alltså gjort på gröna kaffebönor. I gröna orostade kaffebönor finns bland annat ämnet klorogensyra. Augusti 11, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.