Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

Tips: Kosttillskott för april

Tips: Kosttillskott för april

April har gjort sin entre och värmer upp kropp och själ. Med påskägg, vitsippor och uteserveringar som börjar öppna upp är april i år annorlunda från tidigare. Men oavsett kan vi njuta av årets första glass en solig söndag, eller varför inte en långpromenad i skogen. 

För dig som vill boosta kroppen lite extra har du här lite förslag på kosttillskott.

Curcumin + Ingefära

Som namnet säger innehåller Curcumin + Ingefära extrakt från gurkmeja och ingefära. Dessa traditionella växtbaserade tillskott har använts i tusentals år för sina hälsofrämjande egenskaper. För att förbättra produkten ytterligare är både svartpeppar och vitamin C tillsatt. Vitamin C bidrar bland annat till immunförsvaret normala funktion. 
För att läsa mer om curcumin, klicka här. För att läsa mer om ingefära, klicka här. För att komma till Curcumin + Ingefära, klicka här

Havtorn+

Havtornsbären växer bland annat i norra Sverige. Dessa gyllene bär är rika på essentiella fettsyror som omega-3, omega-6, omega-7 och omega-9. Förutom havtornsolja innehåller Havtorn+ även vitamin A. Vitamin A är bra för bland annat slemhinnorna och ögonen. 
För att läsa mer om havtorn, klicka här. För att komma till Havtorn+, klicka här

Järn + Vitamin C

Järn och vitamin C är en riktigt bra duo att se i ett kosttillskott. Järn är den essentiella mineraler som bland annat behövs för normal bildning av blodkroppar och normal kognitiv funktion. Vitamin C och järn bidrar båda till minskad trötthet och utmattning. Vitamin C har även en annan effekt, det ökar upptaget av järn, perfekt för dig som behöver få i dig mer järn.
För att komma till Järn + Vitamin C, klicka här

Selen

Selen är ett så kallat grundämne som finns i fisk, inälvsmat och nötter/fröer. Selen bidrar bland annat till normal sköldkörtelfunktion, normalt hår och det bidrar även till att skydda cellerna från oxidativ stress.
För att komma till Selen, klicka här.

Solbrun+ Naturlig betakaroten

Om målet är att vara gyllene till sommaren kan det vara läge att börja inta Solbrun. I vår nya version är betakaroten, ingrediensen som bidrar till ett mer gyllene utseende, från en naturlig källa. Perfekt för dig som föredrar det. 
Förutom betakaroten innehåller Solbrun+ även viktiga mineraler och vitaminer. Vitamin c, biotin och zink är några utav dessa. Ingredienserna bidrar bland annat till normal hud,  och normal kollagenbildning. 
För att läsa mer om betakaroten, klicka här. För att komma till Solbrun+ naturlig betakaroten, klicka här.April 8, 2021
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.