Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Köp över 99 kr

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Du väljer frakt - Vi har alla alternativ

ISO 22000 - Vad innebär det? | Artikel från Topformula

ISO 22000 - Vad innebär det?

ISO 22000 - Vad innebär det?

Att tillverka produkter som kunder ska äta är ett enormt ansvar. Om inte framtagningen och hanteringen av produkten sker korrekt kan det få stora konsekvenser för alla inblandade. Du som kund ska kunna lita på att produkten du köper för din hälsas skull är ansvarsfullt producerad och inte farlig för din kropp. 

Vi skulle kunna nöja oss med att lova på heder och samvete att våra produkter uppfyller alla krav och rekommendationer. Men, det tycker inte vi är tillräckligt. Därav har vi valt att låta oss själva testas regelbundet för att på så sätt få en så kallad ISO 22000 certifiering. ISO står för internationella standardiseringsorganisationen och är en kraftfull icke-statlig organisation. ISO arbetar för att sätta kvalitetsstandarder för allt från rymdraketer till livsmedel. Kort sagt arbetar de för att ställa krav på länder, organisationer och företag. Dessa krav hjälper företag att säkerställa att de gör rätt och ger konsumenter ett bevis på att produkterna är säkra, bra för alla helt enkelt.  

För att vi ska få behålla den här certifieringen, som fokuserar på livsmedelssäkerhet, testas vi varje år. Skulle vi inte leva upp till de standarder som ISO sätter skulle vi bli av med vår certifiering. Därför är vi ytterst stolta över att vi år efter år lever upp till de krav som ställs på oss.

Vår ISO 22000 certifiering garanterar att våra kosttillskott är producerade med din säkerhet i åtanke.

 

Referens:
https://www.iso.org/iso-22000-food-safety-management.htmlMars 4, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.