Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt hos topformula.se

Kontakta kundtjänst på 011 12 12 97 kl 09-13

Beställ innan 14:00, skickas samma vardag

Avivir

Aloe Vera Face Creme

Varumärke

Avivir

  • Fraktfritt
  • Lägst pris
  • Svensk fabrik

Avivir | Aloe Vera Face Creme

Spara 38,00 kr

(23.90% lägre pris!)

121,00 kr

Rek. pris 159,00 kr

I Lager
SKU
348-1_NKPG
50 ml
    AVIVIR Aloe Vera Face Creme är en mjuk och närande "åldringsbroms" för ansiktet. Med sitt höga innehåll av organisk Aloe vera, stärker krämen hudens försvar, intensifierar fukttillförseln, skyddar och ombygger på en och samma gång. De aktiva substanserna i Aloe veraen förhöjs av ett högt innehåll av värdefulla aminosyror och E-vitamin. Denna komposition ger huden extra skydd mot fria radikaler, vilket kan orsaka irritationer och tidiga tecken på åldrande i huden. Med AVIVIR Aloe Vera Face Creme får du skydd mot vind, väder och förorening.
    AVIVIR Aloe Vera är lämplig för både kvinnor och män, och kan appliceras på alla hudtyper - även de känsliga. Cremen är i en praktiskt tub som ger bättre hållbarhet och gör det lätt att bära med i väskan.
Visste du att ... vår kropp är i grunden skapad för att neutralisera fria radikaler? Huden har ett antioxidantreservlager som den använder när den bekämpar fria radikaler. Tyvärr, på grund av miljövänliga källor till förorening, sol, frost, etc. konsumeras hudens reservlager snabbare än vad den kan mötas. När det händer blir huden mer sårbar mot fria radikaler, som får utrymme att angripa och bryta ner hudens understöttande strukaturer, kollagen och elastin.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Avivir | Aloe Vera Face Creme
Ditt betyg

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.