Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Fri frakt - Gäller alla ordrar

011 - 12 12 97- 9-13 alla vardagar

Beställ innan 14 - Skickas samma vardag

A.Vogel

Cynaramin

100 ml

A. Vogel | Cynaramin

Spara 0,00 kr

(0.00% lägre pris!)

219,00 kr

I Lager
SKU
518316NKPG

Jämför pris: 2,19 kr/Flytande

 • Fraktfritt
 • Lägst pris
 • Svensk fabrik
100 ml
  Många svenskar klagar idag över problem med magen. Men vem har inte besvärats av gasbildning och uppkördhet? Så kallad ballongmage uppstår ibland när man ätit mat som magen inte tål. Det är därför Cynaramin finns - en produkt som innehåller medicinalväxter som har stor betydelse för välbefinnandet i magen.
  Mer än var fjärde svensk upplever att de lider av gaser, uppkördhet och obehag i magen. Detta beror på att vårt matsmältningssystem har lätt att komma i obalans. När vi ätit mat som vi är känsliga för uppstår lätt gaser och andra besvärande symtom.
  Alfred Vogel insåg tidigt vikten av att ha ett fungerande matsmältningssystem, det vill säga att mage och tarm fungerar som de ska. Till hälsopionjärens klinik i de schweiziska alperna kom ofta patienter som hade problem med matsmältningen. Många års erfarenhet ledde så småningom fram till att Alfred Vogel skapade Cynaramin, ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid tillfälliga matsmältningsbesvär som uppkördhet, väderspänningar och nedsatt aptit.
  I Cynaramin finns extrakt av maskros och boldo. Dessa medicinalväxter är ekologiskt odlade och planterade för hand i de schweiziska alperna. Läkeörterna extraheras färska och just därför har de en stor betydelse för välbefinnandet i mage och tarm. Effekten av Cynaramin är dokumenterad under 30 år och produkten är kvalitetsgranskad av Läkemedelsverket. Därför kan du också lita på Cynaramin när magen krånglar.
Öppnad förpackning är hållbar i 4 månader.
Förvaring: Vid högst 25 °C. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn.

Ingredienser

1 ml innehåller 414 mg extrakt av Taracum officinale - (maskros), radix och herba, motsvarande ca 120-230 mg färsk rot och ört från maskros samt 64 mg extrakt av Peumus boldus - (boldo), folium, ca 6 mg torkade blad från boldo. Övriga innehållsämnen är extrakt av kronärtskocka (blad) och extrakt av pepparmynta (ört).

Alkoholhalt 60% v/v. Motsvarar ca 0,45 g alkohol per dos.

1 ml motsvaras av ca 38 droppar.

Hälsoinformation

Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Dosering och användning

Dosering vuxna, äldre och ungdomar över 12 år:
  1 ml (40 droppar) i 1/2 glas vatten 3-5 gånger dagligen.
Rekommenderas ej till barn under 12 år. Använd inte Cynaramin om du är allergisk mot korgblommiga växter (t ex röd solhatt, prästkrage, maskros, kamomill, malört eller gråbo)
  Användning under graviditet och amning kan inte rekommenderas.

Kontakta läkare eller annan sjukvårdspersonal om symtomen kvarstår efter 2 veckors behandling eller om symtomen förvärras under användning av Cynaramin.
Skriv din egen recension
Du recenserar:A. Vogel | Cynaramin
Ditt betyg
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.